SOČNE LAZANJE MENE SU ODUŠEVILE VJERUJEM DA ĆE I VAS

lazanje :)





Pune okusa i zasitne..  Recept sam dobila od seke, svima se jako svidio :)
Sastojci

Barilla lazanje (nije ih potrebno kuhati)
800 g miješanog mljevenog mesa
3 žličice vegete
1 glavica luka
2 dl vina

  3-4 dl pasirane rajčice
400 g sira gaude ili podravc
Priprema

1.
Napraviti umak boljognese - mljeveno meso popržiti na luku, dodati vegetu, vino i pasiranu rajčicu pa kuhati dok se ne zgusne.
2.
U dublju tepsiju (cca 34x25 cm) slagati redom: malo bešamela, red lazanja (ne smiju se preklapati nego ih treba staviti jednu do druge), umak bolognese, ribani sir i tako ukupno tri puta.


3.
Na kraju preliti preostalim bešamelom.
4.
Peći na 220 st.C 30 minuta.
Izvor:  www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar