RECEPT KOJI POKUPIO NAJVIŠE SIMPATIJA NA NETU: PUNJENI ŠAMPINJONI
Jako ukusno i brzo jelo...
Sastojci
400 gr svežih šampinjona
1 glavica crna luka
3 čena bela luka
2 kašike kisele pavlake
1 kašika seckana peršuna
100 gr kačkavalja
ulje, so, mleveni biber
Priprema
1.
Šampinjone oprati, te odvojiti od drške.
2.
Drške sitno iseckati. Na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk, beli luk i seckane drške šampinjona. Pržiti dok voda ispari, dodati seckan peršun, so i mleveni biber. Dodati kiselu pavlaku i sve izmešati.
3.
Šeširiće šampinjona poređati u posudu podmazanu uljem. Masom puniti šampinjone. Kačkavalj izrendati i staviti preko šampinjona. Peći na 200 C, dok ne dobiju zlatno žutu boju.
Izvor: www.coolinarika.com
About Unknown
This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
0 komentari:
Objavi komentar