Bounty Uzitak
Verna kopija orginalni bounty cokolada i neprimecuje se razlika. Naj jednostavnija priprema, recept se najlakse upamti bez biljeznice. Od ove smese za bounty mozete da pravite bounty cokoladice, oblatne, ili sta vam padne na pamet. Smesa kada se ohladi moze se filovati oblatne, kad malo duze ostoji mozete oblikovati rukama zeljne oblike ili seci nozem, bounty rolat ili sta vam padne napamet.
Sastojci
250 gr putera
250 gr secera
250 gr kokosa
100 ml slatkog vrhnja
….glazura….
250- 300 gr cokolade
mala kockica putera ( velicine oraha )
male oblatne ( par listova oblatni, presecite ih )
Priprema
1.
Pomesajte puter, secer i slatko vrhnje. Na laganoj temperaturi kuvajte do tacke vrenja, dodajte kokos i sve sjedinite. Uklonite sa vatre i prohladite. Filujte oblatne ili razlijte smesu na pek papir, poravnajte i ostavite u frizider da se stisne. Mozete seci nozem ili oblikovati rukama cokoladice zeljne velicine. Za glazuru otopite cokoladu sa puterom na pari. Glazurom glazirajte cokoladice.
www.coolinarika.com
About Unknown
This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
0 komentari:
Objavi komentar