RAFFAELLO U ČAŠI







Za sve ljubitelje Raffaella♥

300ml mlijeka,300ml slatkoga vrhnja
100grama kokosa
1 vrecica Galetta vanilija Dr.Oetker
12komada petit keksa
200grama bijele cokolade(kod mene za kuhanje)i 100ml slatkoga vrhnja



100grama badema oljusteni i sjeckanih
Raffaello kugle i malo kokosa za posipanje
Priprema

1.
slatko vrhnje zagrijati,maketi sa ringle i otopiti unutra bijelu cokoladu,dodati 100grama oljustenih sjeckanih badema dobro promjesati i ostaviti kratko na stranu dase hladne.


  2.
Galetta izmiksati sa mlijekom i slatkim vrhnjem dok nezgusne,dodati 100grama kokosa.pripremiti 4 case i u svaku casu staviti 2 velike zlice kreme, po 3xpetit keksa nalomiti i u svaku casu staviti na kremu,rastopljenu cokoladu sa slatkim vrhnjem pomjesati sabademima, nanjeti na kekse po 3velike zlice pa opet kremu po 2velike zlice.posuti sa kokosom i ukrasiti sa raffaello kuglom! Uzivati♥
Izvor:  www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar