
Već dokazana receptura neće zatajiti, a za dašak originalnosti salati možete dodati i žlicu nasjeckanog peršina
SASTOJCI
450 g Zamrznute mješavine povrća za francusku salatu Podravka By Podravka
sol
50 g Delikates krastavci – kockice Podravka By Podravka
ZA SLANI PRELJEV
90 g majoneze
1 žličica Senfa estragon Podravka By Podravka
100 ml kiselog vrhnja
sol
Crni papar mljeveni Podravka By Podravka
PRIPREMA:
Zamrznutu mješavinu povrća stavite u kipuću posoljenu vodu, a kad ponovo zakipi, kuhajte 10 minuta.
Kuhano povrće ocijedite i ohladite.
Majonezu pomiješajte sa senfom, vrhnjem, soli i paprom i dodajte ohlađenom povrću
Dodajte krastavce i sve zajedno lagano promiješajte.
Posluživanje
Salatu ohladite i poslužite kao prilog uz hladne nareske i pečena mesa.
Savjet
Po želji možete umiješati i žlicu nasjeckanog peršina.
http://www.coolinarika.com/
0 komentari:
Objavi komentar