ŽUTE MAK KOCKE-LAKO SE SPREMA
SASTOJCI
Biskvit
• 6 bjelanjaka
• 200 grama šećera
• 200 grama maka
• 150 grama brašna
• 1 vrećica praška za pecivo
• 250 grama rastopljenog margarina
Preljev
• 6 žumanjaka
• 200 grama šećera u prahu
PRIPREMA
Izmiksajte čvrsto bjelanjke sa šećerom pa dodajte lagano mješajući mak, brašno, prašak i na kraju rastopljeni i ohlađeni margarin.
Izlijte smjesu u namazan i brašnom postut protvan veličine 20x30, pa stavite peći na 170 stupnjeva oko 20 min.
Žumanjke pjenjačom izmješajte sa šećerom pa kad izvadite biskivit premažite žumanjcima i vratite u pećnicu koju ugasite i neka se suši oko pola sata.
Izvor: https://www.coolinarika.com
About Unknown
This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
0 komentari:
Objavi komentar