PEČENI KRUMPIR ZA 30 MINUTA! NEMA BOLJEG






Malo je drugačije od običnog pečenog krumpira, pa se mojima sviđa
SASTOJCI
1 kg krumpira
5 dkg margarina
0,5 dl maslinovog ulja
1 režanj češnjaka
sol, peršin

 
PRIPREMA
krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati na podlozi
zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu)

 
krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u pleh za pečenje
izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko krumpira. Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira
peći u pečnici

http://www.coolinarika.com/

0 komentari:

Objavi komentar